Johan Larsson

Om bloggar, internet och annat.

knuff.se/widgets

Posted by johan på 15 januari, 2008

Widgets för din bloggNu är det ännu enklare att hitta installationsinstruktioner för de mini-widgets som knuff.se har erbjudit länge (t.ex. listor över aktuella ord eller populära blogginlägg). På knuff.se/widgets kan man nu få anpassade instruktioner för ett visst bloggverktyg om man anger webbadressen till sin blogg.

Samtidigt så har jag även släppt några fler funktioner som man kan välja att visa upp i super-widgeten, precis som jag lovade tidigare. Nu kan man själv välja bland massa olika saker att visa i rutan; förutom nya länkar till ens blogg så kan man välja att visa bland annat vilka diskussioner som pågår på andra bloggar kring de inlägg eller nyheter man själv har kommenterat, vilka andra bloggar man själv skriver mycket om eller så kan man ge sig själv och sina besökare länktips som automatiskt anpassar sig till vad man väljer att skriva om just nu. Besök knuff.se/widgets och anpassa rutan efter dina egna intressen!

Annat relaterat som jag pysslar med just nu är att uppdatera knuff.se/api med nya detaljer då och då samt att jag antagligen kommer att erbjuda alla bloggar på bloggtopplistan (dvs. bloggar som det redan länkas mycket till) hjälp med att ordna så att de kan visa kommenterade bloggar vid sina inlägg (exempel hos Beta Alfa). Snart är även en helt ny fristående tjänst klar. Allt beror som vanligt på hur mycket tid jag slösar bort på sömn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

3 svar to “knuff.se/widgets”

  1. […] “Knuff” Larsson berättar på sin blogg om saker som rör just teknologisk öppenhet i form av Knuff API. Vi får veta att en helt ny […]

  2. […] en bit ned till höger på denna sida. Senare råkade jag se (ja, på knuff.se) att min namne Johan skrev om det på sin blogg igår. Bloggandet och bloggosfären […]

  3. […] den nyfikne som kanske vill mecka med sin egen knuffwidget ser CSS:en ut såhär för […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: