Johan Larsson

Om bloggar, internet och annat.

SIME Awards 2007

Posted by johan på 15 november, 2007

Ikväll avslöjas vinnarna i SIME Awards 2007 – enligt Aftonbladet (som är nominerade) är det ”internetvärldens eget Oscarspris”. Om du undrar varför många bra sajter och företag saknas bland nomineringarna (och vinnarna ikväll) så kan det vara bra att tänka på att det kostade €149 (~1400 kr) att ens bli påtänkt för en nominering.

Annonser

3 svar to “SIME Awards 2007”

  1. Rasmus said

    Att det kostar pengar att skicka in bidrag till tävlingar är standard. Jag tror alltså inte att det var därför många har valt att inte anmäla sig.

  2. johan said

    Rasmus: Min poäng var egentligen inte att det kostar lite pengar (jag förstår varför det gör det). Jag vill bara försöka upplysa några vanliga personer om att urvalet är starkt begränsat. Det är alltså inte Skandinaviens ”bästa” internetprojekt som utses (även om ex. Aftonbladet kommer hajpa det som så om de vinner) – juryn får bara välja bland de som har valt att betala även om något annat projekt de känner till är totalt överlägset. Detaljer, men ändå…

  3. håkan said

    Det är bra att ha känningar också. Som en av vinnarna som sitter på samma kontorsadress som SIME. Man börjar ju undra över ärligheten i hela galan. Är det verkligen ett ärligt pris eller bara ett ”rövslickarpris”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: